Fedezd fel Málta szigetét egy kalandos quad túrán,
magyar túravezetővel.

Ajánlat kérése

A Málta Túra

A túra körülbelül 6 órát vesz igénybe, délelőtt 10kor indul. A túra során számos pihenőt fogtok tartani, lehetőségetek nyílik városnézésre a mesés Mdina-ban, ezt követően Buskett Gardens és Dingli Cliffs lesz következő megállótok. Majd a legszebb homokos tengerpartokra (Ghajn Tuffieha, Golden bay) is elviszünk titeket, ahol fürdésre és étkezésre is lesz lehetőségetek.

Buskett Gardens

Máltának az egyetlen erdei része

Lazulás Ghajn Tuffieha Bay-en

a legnépszerúbb homokos part.

Kilátás a Dingli szirten

a legszebb látvány Máltán.

A kezdetekről...

Évek óta járom fel és alá Málta és Gozo szigetét, szebbnél szebb helyeket sikerült felfedeznem kalandozásaim során. Az elmúlt években rokonokat, ismerősöket és barátokat is elvittem már számtalanszor az általam felfedezett útvonalakon ezekre a gyönyörű helyekre.

Kalandozásaink közben többen kérdezték meg tőlem, hogy miért nem állitok össze egy komplett útvonalat ezekre a csodálatos látnivalókra, melyeket helyismeret nélkül a máltai szigetekre látogatók nehezen találnának csak rá. Az ötlet megtetszett, így kezdődött az útvonalak/túrák összeállítása.

„Legfontosabb számunkra az, hogy életre szóló élményekkel gazdagítsuk a túrán résztvevőket”.


Gőz-Csiszár Linda

We spent a couple of days in Malta and this program was a lifetime experience. He took us to beautiful places and we spent the whole day in a really great mood. We choosed the Gozo tour. The georgeus places where we had been we never ever found by ourselves. Both of us felt very good. Thanks for your professional guided tour and your kindness!

Gőz-Csiszár Linda's feedback from Facebook

A túrádról felvétel is készül

A túrákról GoPro és Drone videók készülnek, melynek a vágott verzióját ajándékként elküldjük nektek.

Kérj ajánlatot a Málta Túrára

A túra tartalmazza a biztosítást, üzemanyagot, videófelvételeket (GoPro+Drone), a túravezetést, lélegzetelállító látványokat, rejtett útvonalakat, homokos partokat. Foglalj minél hamarabb és visszajelzünk neked, hogy Te is részese lehess egy felfedező quad kaland túrának.

Részvételi feltételek

Amennyiben a fent említett szabályokat a túrán résztvevő/résztvevők nem követik, az a túra azonnali befejezését vonhatja maga után, a befizetett részvételi díj visszatérítése nékül..

Partnereink

MKEYS Travel

Gyere és fedezd fel velünk a világot. Legyen szó Európáról vagy Ázsiáról mindenhova van egy jó ajánlatunk!

mkeystravel.com
Malta Blue Diving

Fedezze fel a Földközi tenger gyönyörű vízalatti világát, a Malta Blue Diving csapatával. David és Luiza mindent meg fog tenni, az Önök buvár tapasztalatainak elsajátításában illetve fejlesztésében, keresse őket bizalommal.

http://www.maltablue.com
*A szolgáltatás igénybevételéhez angol nyelv szükséges.
Rolling Geeks

Vezessen körbe egyedüálló módon Málta történelmi városain (The Three Cities) elektromos „smart” kocsijainkkal, melyek részletes információkkal látják el történelemre „szomjas” utasainkat.

http://www.rolling-geeks.com
*A szolgáltatás igénybevételéhez angol nyelv szükséges.